De geboorte van mijn blog

Gepubliceerd op 3 december 2020 om 15:00

Ik heb al enige tijd deze website. Nadat mijn eerste roman steeds meer vorm kreeg moest ik natuurlijk wel zorgen dat mensen mijn boek online zouden kunnen vinden. Dus naast posten op Facebook en later op LinkedIn begon ik een website. Best lastig leek me dat. Vragen aan mijn vriend hoe ik dit moest aanvaren was natuurlijk het eerste dat ik deed, maar die zei doodleuk, gewoon proberen, dat kan jij best. En geheel zonder zijn hulp is het me gelukt. En mijn naam was ook nog gewoon beschikbaar. Ik dacht nog wel dat ik zo’n doorsnee naam had. Betalen doe ik er nog niet voor. Dat was me te gortig, een beginnend schrijver heeft alleen nog maar kosten. Eerst maar eens een euro verdienen. En trouwens ik ben eigenlijk best tevreden met deze website.
Dus foto’s er op, info over mijzelf, nieuwsberichten geplaatst en toen zag ik bij de pagina’s, ‘Blog’ staan en dacht, zal ik?

Ik vind schrijven leuk, dus waarom niet? Misschien zit er wel helemaal niemand op te wachten, maar dan nog, geen man over boord, ik krijg energie van schrijven, dus ik ga het gewoon doen. Een blog over het schrijversavontuur van een 50+ vrouw. Over 50+ vrouwen wordt al zoveel geschreven dat ik ook nog wel een duit in het zakje kan doen;-) Veel van deze verhalen en blogs gaan over de kinderen die de deur uit gaan waardoor vrouwen meer tijd voor zichzelf krijgen, zelfverzekerder worden en daarmee het leven blijkbaar leuker vinden. Nou daar gaat mijn blog niet over want ik heb geen kinderen en herken dan ook niet veel in de blogs en verhalen die ik weleens online lees daarover. Geen kinderen, geen oma, wel een leuke lieve vriend, een fotograaf.  Wat een leuk creatief stel zijn wij, dat moet toch een mooi begin van een blog zijn;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *