Nieuws

De eerste review:-)

17 juni 2024

Vandaag verschijnt ‘Misbruikt’, mijn vierde roman. Gisteren plaatste Natasja Fischer, die het boek eerder al had gelezen, de eerste mooie recensie. Ik hoop dat er nog vele prachtige recensies volgen!

https://www.hebban.nl/recensie/natasjafischer-over-misbruikt


Het is zover!

4 juni 2024

Op 17 juni 2024 verschijnt ‘Misbruikt’, mijn vierde roman!

‘Misbruikt’ speelt zich af in Hollywood, waar achter de glitter en glamour een wereld schuilgaat van seksueel grensoverschrijdend gedrag, chantage en zelfs moord.

https://www.facebook.com/corinekuijper/posts/pfbid0yva9UMkLv6KGYZFqyvZuAduWFa9yGFamKmPcguYpLF4Dxvwa7cQfXCUgqJjLYxEMl


Ellessy gaat mijn nieuwe boek uitgeven

16 april 2024

Gisteren kreeg ik het bericht van Uitgeverij Ellessy dat ze mijn nieuwe boek willen uitgeven. Het zal verschijnen als luisterboek, e-boek en papieren boek!
Zodra de titel en de cover bekend zijn, zal ik wat meer over het verhaal vertellen!

https://www.facebook.com/corinekuijper/posts/pfbid02vw1TSozkjWxff6BBLgGk2WPd3ehvb1KUYNvqZSmLw8YxQR4vio3NthqnoCFyyWMJl


Een nieuw boek in aantocht

26 januari 2024

Gisteren heb ik mijn manuscript afgerond en opgestuurd naar mijn proeflezers. Voor een schrijver altijd weer een spannende tijd. Na de proeflezers volgt de beoordeling door mijn uitgever, wat minstens zo spannend is. Dan volgt, als hij het boek wil uitgeven, redactie en samen zoeken naar een mooie cover en een goede titel. Een tipje van de sluier had ik eerder al gegeven: Het verhaal speelt zich af in een tot de verbeelding sprekende wereld. Het thema is actueel en veel besproken. Zodra de cover bekend is, laat ik wat meer weten over het verhaal!


Huiswerkdocent Laudius

8 september 2023

Sinds vandaag heb ik als huiswerkdocent naast de cursisten Journalistiek ook de cursisten Korte verhalen schrijven, Roman schrijven en Creatief schrijven onder mijn hoede gekregen. Marije Onstenk, mijn voorgangster, zal mij bij mijn afwezigheid vervangen. Marije en ik hebben dezelfde ideeen over het werk en over het schrijven. Ik ben dan ook blij dat zij betrokken blijft. Ik vind het heerlijk om met haar te sparren over het leven in het algemeen en in het bijzonder over het leven van een schrijver!


Misleid’ als leestip in het magazine ‘BRANDNEW’!

24 maart 2023


12 december wordt mijn nieuwe roman ‘Misleid’ gelanceerd!

29 november 2022

De cover voor mijn nieuwe roman is klaar en we zijn heel blij met het resultaat!
Vanaf volgende week is ‘Misleid’ al te reserveren in de (online) boekhandel.
De verschijningsdatum is 12 december 2022.


Uitgever wil ook mijn derde roman uitgeven

2 oktober 2022

Vandaag het bericht ontvangen van Han Peeters dat Ellessy/DaveyJonesPublishing mijn derde roman wil uitgeven als boek, e-book en luisterboek. Zodra er meer bekend is, laat ik dat weten.


Werken aan mijn derde roman

6 juli 2022

Mijn nieuwe roman begint vorm te krijgen. Ik heb er voor gekozen dit keer geen los vervolg te schrijven op mijn eerdere twee romans. Ook heb ik Italië voor even vaarwel gezegd. Wat mij best zwaar viel;-)
Het verhaal gaat over drie vriendinnen die om verschillende redenen besluiten naar het buitenland te vertrekken. De eerste vertrekt naar San Diego en gaat werken als manager in één van de luxere hotels. De tweede gaat als verpleegster voor Artsen zonder grenzen naar Congo en vriendin nummer drie is advocate en trouwt met een in Saoedi Arabië geboren man. Met hem gaat ze voor een jaar op een compound leven. Drie verschillende vrouwen met verschillende doelen in hun leven. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen hun dromen laten uitkomen. Of dat lukt…
De wereld van Saoedi Arabië, van Congo en van het luxe Amerika vormen de achtergrond van mijn roman. Uiteraard staat de vriendschap tussen de drie vrouwen centraal.


Schaduw over Sardinië als luisterboek

6 juli 2022

Een wat late mededeling: Sinds begin mei is ook mijn tweede roman als luisterboek verkrijgbaar voor iedereen die niet kan of wil lezen. Het boek is gratis te downloaden voor abonnee’s van Storytel en uiteraard ook te downloaden bij de Bibliotheek. Verder is het te koop bij de online boekhandel en bij Luisterrijk.

https://www.luisterrijk.nl/luisterboek/9789464492880/schaduw-over-sardinie


‘Schaduwfamilie’ 610 keer gedownload!

23 oktober 2021

Vanmorgen kreeg ik het bericht van mijn uitgever Han Peeters, dat ‘Schaduwfamilie’ nadat het vorige maand als luisterboek is uitgegeven inmiddels al 610 keer is gedownload. Hiermee is het de snelst nieuwe binnenkomer van LuisterEffect!


‘Schaduw over Sardinië’ verschijnt nog geen jaar na ‘Schaduwfamilie’!

16 oktober 2021

Afgelopen week de proefdruk binnengekregen en die was helemaal goed.
Vanaf vandaag is ‘Schaduw over Sardinië’ dan ook bij alle officiële verkooppunten te verkrijgen.
De prijs van het boek is:
Paperback: 18,95
E-Book: 9,95


‘Schaduw over Sardinië’ verschijnt binnenkort

7 oktober 2021

De cover is klaar. Nog even en dan is het zover: de verschijning van mijn tweede roman! Van de lezers van mijn debuutroman kreeg ik regelmatig terug: goed verhaal, leest heerlijk, wel jammer dat het zo snel ging… Die feedback heb ik meegenomen bij het schrijven van ‘Schaduw over Sardinië’. Het beter uitwerken, zorgde voor positieve reacties bij mijn proeflezers en voor 270 pagina’s leesplezier! Het is een heerlijke en spannende roman geworden die zich wederom, zoals de titel al doet vermoeden, grotendeels afspeelt op het mooie Sardinië.


‘Schaduwfamilie’ als luisterboek

21 september 2021

Vanaf vandaag is ook Schaduwfamilie als luisterboek verkrijgbaar. Gratis te downloaden voor abonnees van storytel en voor leden van de bibliotheek.
Hier kan je alvast een fragment beluisteren:
https://www.storytel.com/nl/nl/books/schaduwfamilie-1398033


Contracten met Han Peeters van Davey Jones Publishing getekend

1 augustus 2021

Ik was blij en ook best een beetje trots toen ik, nadat ik mijn manuscript opgestuurd had naar Ellessy/Davey Jones Publishing, een mail van Han Peeters kreeg dat hij interesse had in mijn manuscript. Woensdag de contracten getekend. Het zal worden uitgegeven als papieren boek, luisterboek en e-book.


Sinds kort is mijn roman te koop bij www.neduboek.nl

6 mei 2021

Neduboek steunt de stichting kansarme kinderen in Nederland.
Kijk eens op de site waar nieuwe auteurs, dankzij Renata Dekker, een podium krijgen. Van ieder verkocht boek gaat een deel naar het goede doel.


Eerste persbericht geplaatst

12 november 2020

https://www.haarlemsweekblad.nl/lokaal/mensen/375136/haarlemse-schrijfster-corine-kuijper-debuteert-met-schaduwfamil

Vanaf morgen 13 november is ‘Schaduwfamilie’ verkrijgbaar bij alle officiele (online) winkels!


Goed nieuws

26 augustus 2020

Gesproken met Roel Koedijker van Gigaboek. Zij gaan ‘Schaduwfamilie’ uitgeven. Wel gehoopt maar nooit gedacht dat het zou lukken. Best een beetje trots dat ik binnenkort mijn debuutroman in mijn handen kan houden!


Manuscript ‘Schaduwfamilie is klaar!

26 augustus 2020

Mijn manuscript is klaar en ik ben heel blij en trots dat het door Maria Genova is geredigeerd. Ik ben Maria erg dankbaar voor alles wat ze me geleerd heeft. Het is nu hopen op een positieve reactie van een uitgever.