Over Corine

Ik woon samen met mijn Italiaanse vriend en mijn kat in Haarlem. Na de HAVO ben ik bij een grote bank gaan werken. Hoewel de financiële wereld eigenlijk niet mijn wereld is, heb ik daar toch jaren met plezier gewerkt. Er is heel veel veranderd bij de bank, waardoor mijn werk niet meer goed voelde en ik thuis kwam te zitten. Inmiddels heb ik na 38 jaar de bank verlaten.

Voor ik in de zomer van 2018 aan mijn eerste roman begon, schreef ik jarenlang reisverslagen van de reizen die ik maakte door de Verenigde Staten, Canada, Nieuw Zeeland en Europa, waarbij Sardinië een speciaal plekje in mijn hart heeft ingenomen.
Mijn inspiratie voor de eerste twee romans haalde ik onder andere uit een documentaire over Venetië en voor een groot deel uit mijn herinneringen aan Sardinië. Natuurlijk kwam de kennis over het Italiaanse leven, die ik heb door de relatie met mijn Italiaanse vriend, goed van pas.
Inmiddels ben ik begonnen aan een derde roman. Dit keer speelt Italië niet de hoofdrol. Het verhaal hou ik nog even geheim tot ik wat verder in mijn schrijfproces ben. 

Naast romans schrijf ik onder andere een blog, en volg ik een cursus journalistiek.