Werken aan mijn derde roman

6 juli 2022

Mijn nieuwe roman begint vorm te krijgen. Ik heb er voor gekozen dit keer geen los vervolg te schrijven op mijn eerdere twee romans. Ook heb ik Italië voor even vaarwel gezegd. Wat mij best zwaar viel;-)
Het verhaal gaat over drie vriendinnen die om verschillende redenen besluiten naar het buitenland te vertrekken. De eerste vertrekt naar San Diego en gaat werken als manager in één van de luxere hotels. De tweede gaat als verpleegster voor Artsen zonder grenzen naar Congo en vriendin nummer drie is advocate en trouwt met een in Saoedi Arabië geboren man. Met hem gaat ze voor een jaar op een compound leven. Drie verschillende vrouwen met verschillende doelen in hun leven. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen hun dromen laten uitkomen. Of dat lukt…
De wereld van Saoedi Arabië, van Congo en van het luxe Amerika vormen de achtergrond van mijn roman. Uiteraard staat de vriendschap tussen de drie vrouwen centraal. Het wordt weer een heerlijke roman om in je vrije uurtjes bij weg te dromen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.